23. heinäkuuta 2019

Viimeaikojen ostoksia

Olen fiksuna kerännyt uusia hankintoja yhteen postaukseen, ettei tarvitse koko ajan postailla uusista jutuista. Nyt lomalla on ollut mukavasti aikaa selata nettikirppiksiä ja kierrellä ihan liikkeissäkin, joten joitain löytöjä on tullut tehtyä. Mitään isompaa en ole uskaltanut vieläkään ostaa. Katsotaan sitten häiden ja rakenneultran jälkeen. Voi toki olla, että osa hankinnoista on täällä jo vilahtanutkin, kun en täysin muista, mitä on jo ollut esillä ja mitä ei.


Kolmet Popin sukat löysin käytettynä ja päätin ostaa kokeiluun. Sitten löytyi oletettavasti käyttämätön uniasu. Ei nyt mikään unelmakuosi, mutta oli niin hyväkuntoinen ja halpa sekä just mun kriteerit täyttävä, että ostin siksi. Tuo body oli vähän riskiostos, ajattelin että olisi söpö ristiäisasu kasteen jälkeen. Mutta koko oli 56 eli voipi olla, ettei tule mahtumaan päälle (no, 1,5 euron menetys ei kyllä ole kovin suuri). Tässä oli tosin takana ikävä värjäymä, varmaan joku kakkavahinko ollut joskus. Ei lähtenyt pesussa, mutta auringossa tuulettaen lähti kokonaan.

Sitten nuo pöksyt. Mun lempipöksyt. Oon jostain syystä ihastunut valaisiin ja pandoihin (joo tiedän, noi ei ole pandoja) sekä kettuihin. Niitä voisin siis hamstrata mielinmäärin. Valaita löytääkin hyvin, mutta pandoja ja kettuja heikommin. Noihin jääkarhuhousuihin sitten ihastuin muuten vain, ne oli jotenkin niin mainiot.



Netistä tilasin Jesper Juniorista ihan uuden merinovillahaalarin koossa 50/56, koska se Ruskovillan käytetty 50 kokoinen on ihan liian pieni (kaikenlisäksi siinä on jalkaterät). Tämän uuden haalarin luulisin menevän koko talven ja hintaa sillä oli vain 20 euroa (norm. 40 euroa). Löysin tämän itse asiassa alunperinkin siksi, että meinasin ostaa sen käytettynä 15 eurolla plus postikuluilla, mutta päätin vielä googlettaa ja huomasinkin, että senhän saa uutenakin nyt melkein samaan hintaan.

Ostin myös halvat merinovillatumput, nuo harmaat (silläkin uhalla, että työkaveri kielsi ostamasta tumppuja ilman yhdistäviä naruja) sekä kevääksi softshell-hanskat. Sekä tumput että etenkin hanskat tuntui kyllä kovin isoilta, voi jäädä käyttämättä. Nuo harmaaraitaiset tumput on sisäkäyttöön, puuvillaa.

Lisäksi kävin Jesper Juniorin liikkeessä, kun sielläkin oli alet ja mukaan lähti ihana kirkkaankeltainen harso sekä samassa paketissa valkoinen ja mustavalkoinen, jotka oli hyvässä tarjouksessa.



Olihan se myös käytävä Lidlissä pyörähtämässä, kun sinne tuli taas vauvojen juttuja. Ovat kehuttuja tuotteita, todella halpoja ja luomupuuvillaa. Pussilakanasetti sieltä lähti mukaan, maksoi vain 8 euroa. Oon jo pitkään etsinyt sopivaa settiä, mutta ei vaan ole löytynyt. Kaikissa on ollut hölmö kuosi tai liikaa hintaa. Mutta nyt oli molemmat kohdillaan ja todella iloisena yllärinä tuossa setissä oli mukana myös muotoon ommeltu aluslakana. Toivottavasti tulee ennen joulua muitakin kuoseja myyntiin. Pussilakana on tässä siis kaksipuolinen, toinen on harmaa karhun kuvalla ja toinen puoli tuollaista pientä karhua, kun tyynyliinassakin on.

Luulen, että nyt ei tule hetkeen osteltua juttuja, kun tämä viikko kuluu häätohinoissa ja sitten alkaakin taas työt. Tosin ajatuksena oli, että voisi häiden jälkeen alkuviikosta kiertää muutaman lastentarvikeliikkeen. Vaunuja ei varmaan vielä osteta, mutta haluttaisiin käydä testaamassa, että tietää, millaiset sitten hankkii, kun sopiva tarjous osuu silmiin.

6 kommenttia:

  1. Hyvä vinkki tuo, että Lidlistä saa vauvan pussilakanoita. Pitääpä käväistä siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siellä vaan ilmeisesti vaihtuu valikoima aina viikoittain, että niitä on saatavilla kai vain silloin tällöin. Mut ehkä vielä niitä on!

      Poista
  2. Ihana tuo merinovilla haalari! Ja ne valas pökät! Nyt minua alkoi kovasti kiinnostamaan, että miksi ei saisi ostaa tumppuja ilman yhdistäviä naruja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä mun lempparit näistä kaikista! Ja en mä ihan tarkkaan edes tiedä, mutta ilmeisesti ne muuten tippuu ja katoaa koko ajan johonkin. :D

      Poista
  3. Voi noi valaspöksyt! Minkä merkin ne on?

    VastaaPoista