30. heinäkuuta 2019

Häät juhlittu ja vaunuja shoppailtu

Häät on nyt juhlittu. Oli aivan huikean ihana päivä, olen nyt vaan pari päivää tuijotellut kuvia ja videoita ja herkistellyt niille. :D En malta odottaa, että saadaan viralliset otokset! Kaikki meni hääpäivänä jotenkin ihan täydellisesti, mistään ei tarvinnut murehtia. Sai vain nauttia. Meillä on kyllä ihan mahtavia tyyppejä ympärillä, saa olla tosi kiitollinen siitä. ♥

Selvisin itsekin päivästä raskaudesta huolimatta todella hyvin. Oikeastaan sitä ihan taas unohti olevansa raskaana, mikä onkin mun mielestä aina sen merkki, että päivä on ollut erittäin onnistunut. Mua alkuun jännitti, että jos väsyn, jos supistaa koko ajan tai tulee muita kipuja, voin pahoin tai olen niin turvonnut, että kengät ja mekko ei menekään päälle.



Mutta kaikki huolet oli täysin turhia. Jaksoin hyvin aamusta iltaan. Supistuksiakaan ei tullut lainkaan ja jaksoin jopa tanssia ihan normaalisti bändistä nauttien. Lauantaina oli vieläpä ihan järjettömän kuuma päivä, mutta sekään ei  juuri menoa haitannut. Juoda toki piti paljon. Ainoastaan kerran päivän aikana tuli vähän heikko ja huono olo ja se oli juuri ennen häätanssia. Se ilmeisesti jännitti niin paljon, vaikken mielestäni tietoisesti sitä jännittänytkään. Tuo olo sitten onneksi meni ohitse tanssin jälkeen ja loppu iltakin sujui rattoisasti. Häätanssi oli kyllä lopulta oikeastaan yksi mun lemppareista koko päivänä, kun siinä jotenkin sai pysähtyä hetkeen ihan vain kahdestaan ja tuijotella toista silmiin.

Nyt tässä on enää tämä ja huominen päivä ja sitten pitäisi palata töihin. Suuren suurella motivaatiolla... Katsotaan, miten siellä jaksaa, mutta ottaen huomioon jaksamisen hääpäivänä sekä järjestelyt sitä ennen ja siivous sen jälkeen, uskoisin, että ongelmaa ei tule töissä jaksamisenkaan suhteen. Mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Eilen käytiin muuten ekaa kertaa kokeilemassa vähän vaunuja. Täytyy sanoa, että kyllä ne Britaxin Smile 2 -vaunut oli parhaat kaikista. Ne oli kevyet, kapeat ja ketterät, mutta tukevat. Niissä on paljon hyviä ominaisuuksia, ne on helppo kasata ja koota. Lisäksi ne on todella edulliset. Mieskin tykkäsi näistä eniten. Oli kyllä outo tunne siellä kahdestaan ajella eri vaunuilla pitkin käytäviä. Vähän sama kuin ekalla neuvolakäynnillä tuntui, että "mitä ihmettä me täällä tehdään?" :D Mutta  siis näitä Britaxin vaunuja hieman vierastin alkuun, kun niitä tuntuu olevan kaikilla ja ne ei olleet ulkoisesti mun lempparit. Mutta livenä ne sitten näyttikin ihan kivoilta.



Paketissa tulee mukana myös turvakaukalo jalustalla ja sen suhteen jäätiin vielä pohtimaan, otetaanko halvempi ja kevyempi (Britax Primo) vai kalliimpi ja vähän painavampi kaukalo (Britax Baby Safe 2 i-size). Tuo kalliimpi tietysti on myös vielä astetta turvallisempi. Siinä on viisipistevaljaat, sivutörmäyssuojat sekä paremmat vastasyntyneen tuet ja laadukkaampi jalusta.

Tänään käytiin sitten uudelleen liikkeessä, kun oltiin yön yli mietitty asiaa ja tehty päätöksiä sekä vaunujen värin että kaukalon puolesta. Kokeiltiin myös vaunuja ja kaukaloa meidän autoon. Molemmat mahtui tosi näppärästi. Päätettiin lopulta valita kaukaloista parempi Safe 2. Se toi lisähintaa vain 60 euroa, mutta siinä oli jo pelkkä jalustasta irroittaminen niin paljon Primoa helpompaa, ettei paljon tarvinnut enää miettiä. Oli siis älyttömän helppo laittaa autoon ja jalustan kallistussäätökin oli aika mieluinen, niin vauva on mukavammassa asennossa autossa. Paremman kaukalon lisäksi valittiin vielä siihen parempi premium-kuosi, jolloin kaukalossa on myös isompi aurinkolippa sekä kantopehmuste.

Vaunujen suhteen kävi vähän ikävästi. Olisin halunnut kuosin mustalla denimillä, mutta valitettavasti on tulossa Smile 3 -malli, josta johtuen noita denim-värejä ei enää tehdä lisää ja kaikki on jo loppuunmyyty. Jouduttiin siis tyytymään mustaan tai harmaaseen ja valittiin näistä harmaat.

Alunperin tämä paketti olisi maksanut 800 euroa. Meidän paremmalla kaukalolla premium-kuosilla sekä nahkaisilla työntöaisan ja rataskaaren päällysteillä paketille tuli hintaan 900 euroa. Nyt vain odotellaan, että se joskus saapuu liikkeeseen. 

4 kommenttia:

  1. Ihana häämekko:) Kiva, että oli onnistunut hääpäivä.

    VastaaPoista
  2. Onnea vielä tuoreelle hääparille! Mahtavaa, että vointisi oli hyvä koko päivän :)

    VastaaPoista