14. kesäkuuta 2019

Alkusanoja

Ajattelin aina aloittavani blogin, kun joskus olen raskaana. Valitettavasti blogimaailma tuntuu hiljalleen kuihtuvan, mutta eipä sillä minulle juuri ole merkitystä. Kirjoitan, koska tykkään kirjoittaa ja kirjoitan, koska haluan säilöä muistoja matkan varrelta. Vertaistuki ja vuorovaikutuskin on toki jees, mutta sitä on sitten sen verran kuin tulee olemaan. Mikäli joku kuitenkin tänne on eksynyt, tervetuloa seuraamaan meidän matkaa.

Esikoista tässä odotellaan mieheni kanssa, tällä hetkellä viikoilla 15+1. Raskaus oli siinä mielessä yllätys, että mulla on pcos ja viimeisimmällä gynekäynnillä todettiin, että luomusti ei varmaan raskaus ala. Mutta alkoipa sitten kuitenkin heti kerrasta. ♥ Alkuraskaus oli pelottavaa aikaa, kirjoitan siitä erikseen postauksen. Ei nyt muuten, mutta pelkäsin tosi paljon keskenmenoa. En voinut tuon pcos-diagnoosin takia millään uskoa, että mun munasoluista voisi mitenkään kehittyä normaali sikiö ja lopulta meidän oma pieni vauva. Mutta siltä se nyt vain kuitenkin näyttää, että kaikki olisi hyvin.

Ikää itseltäni löytyy 28 vuotta ja mies on suunnilleen saman ikäinen. Vauvan lisäksi odotellaan myös meidän ensi kesän häitä.

Julkaisen tänne postauksia myös vanhasta, nyt jo suljetusta blogistani. Ne tulevat oikean julkaisupäivämääränsä kohdalle, ennen tätä ensimmäistä uuden blogin postausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti