29. huhtikuuta 2019

8+0 kuulumiset ja syke dopplerilla!

Julkaistu alunperin aiemmassa blogissani. Tuon postauksia tänne uuteen blogiin, jotta löydän helposti koko odotusmatkan samasta paikasta.


Teksti tulee päivän myöhässä, koska sairastuin eilen vatsatautiin. Aloin oksentaa yöllä ja sitä jatkui koko eilisen päivän. Nyt on yli 12 tuntia viime kerrasta, mutta katsotaan kun tästä uskallan syödä jotain...


Oireita viime viikolla pahoinvointi aamulla ja vähän illallakin. Rinnat vähän arat. Lisäksi ruskeaa tiputteluvuotoa, jonka johdosta soitin neuvolaankin. Otettiin mun veriryhmä, joka oli kuitenkin plus, joten ei ollut tarvetta millekään piikille. Asiaa siis jäätiin seuraamaan ja rauhoiteltiin, että voi olla ihan normaalia ja johtua ultrastakin. Ja niin siinä vihdoin kävi, että 7+4 eli torstaina oli eka päivä, kun verta ei tullut. Ruskeaa tiputteluvuotoa kesti siis aika tasan viikko ultran jälkeen, että kai siellä sitten oli limakalvot ottaneet osumaa.


Nyt on siis kaikki hyvin (jos ei lasketa tätä vatsataudin jälkeistä oloa, uskaltaakohan sitä pian syödä). Tänään aamulla kokeilin myös kotidoppleria ja sain kuin sainkin sykkeet kuulumaan! Oli ihan selkeä ero jumputuksessa aiempiin verrattuna. Vähän hailakkahan tuo ääni vielä oli ja katosi helposti jos vähänkin liikahti, mutta oli silti selkeä hevosen laukka ja mittariinkin tuli lukema 163. Niin ihanaa! Tänään siis 8+1.


Sorruin myös viikonloppuna ostamaan shoppailureissun yhteydessä bodyn, housut ja talvipipon. Ne oli niin suloisen pienet.


Nyt vaan keskityn toipumaan vatsataudista ja nostan kyllä jokaiselle raskausoksentelusta kärsivälle hattua. Oli se hirveää, kun mikään ei pysy sisällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti