4. huhtikuuta 2019

Neuvola varattu (rv 4+5)

Julkaistu alunperin aiemmassa blogissani. Tuon postauksia tänne uuteen blogiin, jotta löydän helposti koko odotusmatkan samasta paikasta.


Ensimmäinen autuas aamu ilman pahoinvointia. Tai ehkä jotain ihan lievää on. Lähinnä tämä kuitenkin huolettaa, miksi näin. Ei kai raskaus vain ole menossa kesken? Toisaalta tänään on eka päivä tällä viikolla, kun mulla ei ole mitään jännitettävää. Pahoinvointi on voinut johtua ihan jännityksestäkin. Eilen nippaili myös ikävästi vasemmalta munasarjan kohdin.


Eilen varasin neuvolan. Sain sen jo parin viikon päähän. Neuvolan laskujen mukaan olen viikolla 8+. On nurinkurista, että he laskevat keston 28 päivän kierron mukaan, vaikka sanoin että on epäsäännöllinen kierto, eikä ole koskaan ollut noin lyhyt. Puhelintyyppi oli aivan ihmeissään, kun sanoin, että edelliset menkat on olleet 4.2. Varmisti monta kertaa, että tosiaanko silloin eikä maaliskuussa...


Menen neuvolaan siis heidän laskujensa mukaan viikolla 10 ja omien (oikeiden) laskujeni mukaan viikolla 6. Aikamoinen heitto. Toivottavasti siellä pohditaan tarkemmin, että mikähän viikko mulla oikeasti olisi meneillään. Koska muuten menee eka ultra aivan väärille viikoille. Pitää toki kysyä, kun ajateltiin mennä viikolla 7 varhaisultraan, että jos siellä selviää todellinen kesto, voidaanko muuttaa aikaa neuvolankin papereihin. Vaikka ei sillä niin väliä, tärkeintä olisi tietää itse, missä mennään. :)


Eka neuvola-aika kestää 1,5 tuntia. Mies sanoi haluavansa tulla mukaan, vaikka kerroin, että siellä vaan jutellaan. Onhan se toisaalta kivempaa mennä kaksin, ei tarvitse sitten jännittää niin paljon. Nyt vain odotellaan... Mua ei oo kyllä yhtään luotu tähän hommaan. Kunpa tietäisin edes jo sen, onko alkio kehittymässä oikeassa paikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti