16. lokakuuta 2020

Kuka myisi meille tämän haalarin?

Meillä ei vieläkään ole talvivarustus kunnossa ja ulkona on jo ensimmäiset pakkaskelit. Talvivaatteiden puute johtuu siitä, että iskin silmäni kuvassa olevaan Mini Rodinin Alaska haalariin, jossa on mintun värinen pohja ja täpläkuosi. Se on valitettavasti vuoden 2015 mallistosta eli siksi todella hankala löytää. En kuitenkaan millään tahtoisi ostaa jotain toista haalaria, jos tämä tulisikin myyntiin juuri sen jälkeen. Fiksuna siis vain pitkitän ja pitkitän asiaa...

Muutamaan tällaiseen haalariin olen kyllä jo törmännyt, mutta väärässä koossa. Me tarvittaisiin koko 80 ja vastaan on tietenkin tullut vain sekä 74 että 86. Olen myös törmännyt kolmeen oikean kokoiseen haalariin, mutta väärän väriseen (keltaiseen, punaiseen ja persikkaan). Kohta on kuitenkin jo pakko luovuttaa, koska pakkaset ei enää odota ja äitiyspakkauksen haalari ei ollut kovin toimiva hiekkalaatikkokäytössä.

Myönnän kyllä, että harmittaa, jos pitää ostaa jokin toinen puku. Tämä on kyllä mulle ihan uutta, varsinkin kun juuri kirjoitin, ettei ulkovaatteiden ulkonäkö ole mulle niin tärkeää. Eikä se yleensä olekaan, mutta joskus vain satun iskemään silmäni johonkin tiettyyn vaatteeseen ja sittenhän se on pakko saada. Näin kävi itse asiassa myös viime vuonna jouluisen porohaalarin kanssa. Sekin oli muuten Mini Rodinin, hauska sattuma.

Haalarin lisäksi huomasin eilen ulkoillessa, että meiltä puuttuu myös kunnollinen lämmin talvipipo, kypärämyssy ja talvitossut. Ehkä myös merinovillainen kauluri. Toppahanskat löysin jo aiemmin kirppikseltä, mutta vauvalla oli niiden kanssa ihan kylmät sormet sisälle tullessa, vaikka ulkona oli asteet nollassa. Kuvittelin niiden olevan lämpimät (Reiman uutta vastaavat hanskat kun olivat), mutta nyt pitäisi kai keksiä jotain vielä lämpöisempää.

Talvipipon kohdalla tykästyin Metsolan Baby Beanie -malliin (kuvassa), mutta nekin tuntuu olevan loppu kaikkialta eli pitäisi löytää käytetty. Tämä olisi siitä kiva malli, että tiedän sen menevän tosi tiiviisti pään ja korvien päälle (päiväkotityön hyötyjä on kyllä nähdä monenlaisia eri vaateratkaisuja). Katsotaan, onnistunko löytämään tämän ajoissa jostain.

Talvitossuiksi ajattelin Stonzeja vuorella, mutta myös Reiman Anturat kiinnostaa. En oikein osaa päättää, kummat ostaisin. Reiman olisi paljon halvemmat, mutta mietin, että onkohan ne myös sitten yhtä lämpöiset päällä. Stonzeissa on kylläkin myös hyvä jälleenmyyntiarvo eli sinällään hinta ei ole ongelma.

Juuri kun pääsin huokaisemaan, että välikausivaatteet on hankittu, pitääkin alkaa koota seuraavaa settiä.

Kuvien lähteet
Haalari: Babyshop
Pipo: Metsola
Tossut: Jollyroom

2 kommenttia: