18. elokuuta 2019

Kuulumiset 24+3 ja äitiyspakkaus 2019

Viikot vierii ja täällä voidaan edelleen hyvin sekä oireettomasti. Paitsi että supistukset töissä tuntuu vähän lisääntyneen, vaikka olen ottanut rauhassa. Ensi viikolla varailen varmaan neuvolakäynnin, jos ne tuosta vielä liisäntyvät. Nyt menevät kuitenkin yhä levolla ohitse. Mun työtehtävälista vaan ikävästi  pienenee, viimeksi luovuin pöytien pyyhkimisestä. Mataliin pöytiin kumartuminen ei oikein enää suju, kun kumartelu on yksi niistä asioista, jotka supistuksia nostojen lisäksi aiheuttaa.

Tuntuu, että vatsa on myös viikon aikana alkanut selkeästi kasvaa. Jotenkin ihan eri tavalla kuin ennen. Siitä kertoo ehkä sekin, että viime viikolla kaksi rohkeaa "ulkopuolista" uskalsi onnitella raskaudesta. Menin kyllä vähän hämilleni ensin, kun en ollut ihan varma, että mistä kyseinen henkilö onnitteli, että vatsan vai sormusten takia, mutta siitäkin tilanteesta selvittiin! Ostin myös ekat äitiyshousut ja yhden äitiyspaidan, nyt alkaa niitäkin jo tarvitsemaan.



Lisäksi potkut on alkaneet tuntua entistä selkeämpinä ja useammin. Tänään tunsin ekaa kertaa ihan selkeästi jalan, kun potku osui käteen. Tai siis että potku oli tosi terävä, eikä sellainen tasainen vatsan kohouma, niin oletin siitä, että sen oli pakko olla pienen pieni jalka. ♥

Vauvatavaraa on myös alkanut sataa ovista ja ikkunoista. Vaunut ja kaukalo haettiin viime viikolla, siitä mulla on ollutkin erillinen postaus jo pitkään valmiina, mutta olen laiskotellut kuvien otossa, joten en ole voinut sitä julkaista. Huomiseksi varmaan saan senkin valmiiksi. Äitiyspakkauskin tuli postissa ihan älyttömällä vauhdilla! Meni 1,5 viikkoa hakemuksen teosta, kun paketti oli jo postissa noudettavissa.




Pakkaus oli tosi ihana, vielä kivempi livenä kuin kuvissa. Muutama sellainenkin vaate, joille olin kuvissa nyrpistellyt, tuleekin ehkä sittenkin käyttöön. Paitsi se vihannesbody. Siitä vihannesbodysta en tule koskaan pääsemään yli. :D Alla on vielä muutama kuva mun lempparijutuista pakkauksessa. En viitsi kaikkea turhaan kuvata, kun täältä löytyy kuitenkin sisältö.



Seuraavaksi ostoslistalla onkin sitten sänky, kehto, hoitopöytä/lipasto, pieni vaatekaappi, sitteri ja kantoreppu. Sen jälkeen alkaa isot hankinnat olla tehtyinä. Täytyy vaan ehkä vähän vielä odotella, kun joulukuu ei ihan heti ole ovella. Kovasti kyllä jo kuumottelisi alkaa laittaa lastenhuonettakin kuntoon, pestä vaatteet ja viikata ne kaappiin. Mutta yritän nyt hillitä mieleni ainakin syyskuuhun saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti