18. marraskuuta 2019

Babyshowerit ja magneetti suoritettu

Eilen vietettiin mun babyshowereita sopivan rennolla tyylillä. Tiesin päivänkin jo etukäteen, koska aikataulusyistä se meni näin myöhäisille viikoille. Sai silti jännittää, että mahdanko olla edes raskaana enää, mutta kyllä vain, vauva pysyttelee kiltisti vielä masussa.

Vähän aamulla kyllä jännitti, kun tunnin sisään mahtui muutama kipeä supistus ja lähes jatkuvaa alavatsan lievää särkyä, mutta nämä meni sitten ohi. Sama toistui myös keskipäivällä, mutta lopun päivää ei tuntunutkaan onneksi enää mitään. Viime yönä heräsin myös supistukseen ja niitä tuli kolme tunnin sisään, mutta loppuivat taas. Optimistisesti ajattelen, että kyllä nämä jotain valmistelee, eikä tarvitse ehkä laskettuun aikaan asti kärvistellä. :DJuhlittiin mun vanhempien luona pienellä porukalla lähinnä iltaa mukavasti viettäen ja hyvistä tarjoiluista nauttien. Oli niin hienot koristelutkin! Pari ohjelmanumeroakin mahtui mukaan. Arvattiin vauvan syntymäpäivä ja mitat. Lisäksi mun tehtävänä oli tunnistaa automerkkejä (helppo homma tietysti) ja oli pieni kilpailu muodostaa muita nimiä mun ja miehen nimistä. Ja vauva sai myös paljon ihania muistamisia. <3 Oli taas kiva lähteä pois kotoa ja nähdä kaikkia läheisiä. Vaikka illalla olinkin aivan poikki ja väsynyt, niin kyllä nämä tekee hyvää, että jaksaa taas paremmin olla kotona ja odotella.

Tänään kävin aamulla myös sovitusti lantion magneettikuvassa, joten nyt ei ole enää mitään estettä, vaikka vauva lähtisikin syntymään. Kaikki menot on hoidettu ja lantion mitatkin tiedossa, jolloin synnytystapa voidaan päättää vaikka lennosta jo tänään, jos tarve vaatisi. Huomenna toki sitten lääkäri soittaa ja se viimeistään selviää.

2 kommenttia:

  1. Ihana vaippakakku! Nyt vaan sit odottelua, että vauva saapuu..Toivottavasti saat hyviä uutisia magneetista synnytytksen osalta :)

    VastaaPoista