19. toukokuuta 2019

11+0 Kuulumiset

Julkaistu alunperin aiemmassa blogissani. Tuon postauksia tänne uuteen blogiin, jotta löydän helposti koko odotusmatkan samasta paikasta.


Viime viikolla keskenmenon pelko oli jälleen aika vahvana. Tai ei niinkään pelko siitä, vaan enemmänkin sellainen ahdistus, että menispä tää viikko nopeasti, niin pääsisi taas yhdelle vähän varmemmalle viikolle. Ja näin me päästiin.


Oireita: Väsymys ja nälkä. Lisäksi päänsärky lähes jokaisena päivänä. Ei jatkuvaa, mutta alkoi yleensä illalla tai iltapäivällä. Muuten olo on ollut hyvä.


Sikiön sykkeet on olleet n. 170. Viime viikolla kuitenkin vaikea saada kuulumaan. Ne on kuuluneet osin muiden sykkeiden ja äänien alta, jolloin erottaminen on alkuun ollut hankalaa. Mutta on ne aina lopulta saanut kuulumaan siten, että näyttöön on tullut lukemakin sykkeistä.


Eilen tein myös kirppislöytöjä. 3 uudenveroista bodya (56 cm) ja 3 uudenveroiset housut (50 ja 56 cm). Lisäksi Ruskovillan merinovillainen välihaalari (50 cm). Kaikki yhteensä 10 euroa. Etenkin tuo Ruskovillan haalari oli mahtava löytö jouluvauvalle, kun maksoi vain 4 euroa ja on kuin uusi. Harmi vaan, että koko oli 50, joten ei mahdu kovin kauaa päälle jos ollenkaan. Mutta oli niin halpa, ettei haittaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti