14. huhtikuuta 2023

17+4 kuulumiset

Vointi on todella hyvä. Parin päivän sisään vatsa tuntuu kasvaneen, kävely on keinuvaa ja tuntuu, ettei pysty niin nopeasti enää etenemään. Tuntuu vähän pinkeältä ja tukalalta välillä. Masu on kuitenkin vielä pieni.

Liikkeet tuntuu jo todella selkeästi ja niitä tulee usein. On tökkäyksiä ja muljahduksia sekä "vihlaisuja". Ihana pieni möyrijä, paljon aktiivisempi kuin esikoinen! Tai sitten viimeksi etuseinäistukka vaimensi paljon. Mies tunsi liikkeet ekaa kertaa 17+0 ja silloin näin ne myös vatsan läpi. Videolle sain ne tänään. Ihania!




Harjoitussupistukset on myös alkaneet. Tulee muutamia päivässä, alle kymmenen kuitenkin vielä. Työ ei erityisesti provosoi.

Lääkärineuvola on takana. Oli kiva käynti! Hemoglobiini oli noussut ollen nyt sormesta 121. Kaikki oli ok ja lääkäri ihana. Kyseli paljon, juteltiin lyhyesti myös viime synnytyksestä. Olisi tehnyt sisätutkimuksen harkkasupistusten vuoksi, mutta kieltäydyin. Se oli jännää, koska en ikinä ennen ole kieltäytynyt mistään. Koin tutkimuksen kuitenkin turhana provosointina. Viime raskaudessakaan ei siten edes huomattu lyhyttä kohdunkaulaa, ultrassa vasta.

Vointini on kaikin puolin tosi hyvä ja jaksava. Toki työpäivän jälkeen väsyttää, en aina jaksa enää touhuta esikoisen kanssa. Se harmittaa.




Innolla odottelen tulevaa! Ostin myös ekan hankinnan tälle toiselle, ohuen kaukalopussin käytettynä vain 15 eurolla. Oli loistava löytö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti