9. maaliskuuta 2023

NT-ultra

NT-ultra jännitti tälläkin kertaa kovasti. Olisiko kaikki yhä hyvin? Kaikesta vuodosta huolimatta?

Ultra oli Majakkasairaalassa. Tilat on kyllä tosi upeat ja viihtyisät! Päästiin onneksi huoneeseen melkein heti saavuttuamme, vähän jopa etuajassa.

Ultra oli täysin eri kokemus kuin esikoisen aikaan. Tällä kertaa aika oli kiireetön, ja saatiin  jopa ihastella vauvaa. Ihanin ja mieleenpainuvin hetki oli, kun ylhäältä päin kuvattuna vauva heilautteli päätään sivulta toiselle. Kyllä siinä väkisinkin hymyilytti, kun toinen niin vilkkaasti liikkui ja kaikki oli hyvin. Ihmeteltiin ääneen, että tämä on kyllä paljon energisempi tapaus kuin mitä esikoinen oli! Palkkioksi hyvistä uutisista ostettiin käynnin jälkeen ateriat Burger Kingistä.

Tässä vielä lyhyt pätkä, minkä kirjoitin toiseen salattuun blogiini:

"Tänään oli nt-ultra. Ultraaja oli aivan ihana! Tosi ammattitaitoinen nainen. Saatiin ihastella vauvaa pitkään, toisin kuin esikoista. Liikkui paljon, nähtiin ihania potkuja, pomppuja ja käsien liikkeitä. Rakenteita nähtiin jo, vatsa, virtsarakko, sydän, aivojen puoliskot, munuaiset... Ihaili ääneen, miten hyvä näkyvyys oli. Istukka takaseinämässä, vähän ehkä vielä kohdunsuulla. Niskaturvotus oli 1,5-1,7 mm. Jäi niin hyvä luottavainen mieli tätä raskautta kohtaan. Vihdoin.

Uskallettiin kertoa uutista eteenpäinkin. Voi kunpa loppuraskaus olisi yhtä huoletonta kuin esikoisenkin."

Jälkeen kyselin nub-teorian perään muilta ja 4/4 veikkasi poikaa. Itselläni on ollut tähän asti tyttöolo, mutta voipi olla että poika siellä onkin ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti